Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, σε συνεργασία με την Παιδική Σκηνή του Φώτη Σπύρου, παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη», τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στον κινηματοθέατρο «Ορφέα».
Αυτά τα Χριστούγεννα στην Κω, θα παρουσιαστεί στη μαγική θεατρική εκδοχή του ,ο «Καρυοθραύστης», το απόλυτο οικογενειακό έργο των γιορτών που κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην καρδιά παιδιών και μεγάλων. Το έργο εκτυλίσσεται την παραμονή των Χριστουγέννων και διαδραματίζεται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, “ντυμένο” με την υπέροχη μουσική του Π.Ι. Τσαικόφκσι.
Γραφείο Ενημέρωσης
Τμήματος Πολιτισμού Κω
Γράφει ο Καΐσερλης Κώστας
Ξεκινάει η διαδικασία πιστοποίησης των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, της ΕΟΔ και της ΛΕΚ
Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι για 2 από τους 3 Έλληνες.
Με γνώμονα τον άνθρωπο, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών το δημοτικό ραδιόφωνο εμπλουτίζεται με νέες ενημερωτικές, μουσικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.