Στην Κάλυμνο η Μίκα Ιατρίδη, το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου

Πολιτικη Κυριακή, 8η Δεκεμβρίου 2019
48c6b483e6e9022f0e306ef984a60aca.jpg

Στην Κάλυμνο παρευρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου. Η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την 7η γιορτή εσπεριδοειδών και να συνομιλήσει με τους παραγωγούς, τον πρόεδρο Γιάννη Καράμαλη και τα μέλη του Συλλόγου Νέων Βαθύ Αμφιπετράν.

«Αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια στο πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Νέων, που στηρίζουν με αυτές τις δράσεις τους παραγωγούς των εσπεριδοειδών της Καλύμνου, αναδεικνύοντας κατά αυτόν τον τρόπο και τη μοναδική ποιότητα των προϊόντων της Δωδεκανήσου» σημείωσε η βουλευτής Δωδεκανήσου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η Μίκα Ιατρίδη συνομίλησε με τους κατοίκους, με στελέχη της Ν.Δ., καθώς και με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και τον Έπαρχο Καλύμνου. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στο νησί, η βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε και με ταξιτζήδες του νησιού και τον πρόεδρο τους, Μικέ Πουλά.

ice_screenshot_20191208-175129.png

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 10:04ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency