ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Πτήσεις ελικοπτέρου άνωθεν Κω-Καλύμνου, απόψε το βράδυ, λόγω ολοκλήρωσης στρατιωτικής άσκησης. Καμία ανησυχία!

Σύσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού για την ανάπτυξη του αναρριχητικού τουρισμού στην Κάλυμνο

Τουρισμος Παρασκευή, 29η Νοεμβρίου 2019
3f09aea8aeb8ea0abb79415dd0e0f29b.jpg

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού για την ανάπτυξη και προβολή του αναρριχητικού τουρισμού στην Κάλυμνο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, ο Δήμαρχος Καλύμνου, κ. Δημήτρης Διακομιχάλης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε το προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού για την ανάπτυξη του αναρριχητικού τουρισμού στη χώρα μας. Παράλληλα, τέθηκαν τα ζητήματα της διαμόρφωσης ενός ολοκληρωμένου θεσμικού πλαισίου για τον αναρριχητικό τουρισμό, καθώς και της καταγραφής, ψηφιοποίησης και προβολής των αναρριχητικών πεδίων στην Κάλυμνο.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, που έχει δεσμευτεί για να τεθεί το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου 2020 κάτω από την αιγίδα του Υπουργείου, επισήμανε ότι:

«Η τουριστική ταυτότητα της Καλύμνου πρέπει να στηρίζεται στην αξιοποίηση και ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Το νησί πρέπει να επενδύσει στην ανάπτυξη του αναρριχητικού τουρισμού, να επενδύσει σε βελτιωτικά έργα για να προστατέψει, να διατηρήσει και να προβάλλει τα πεδία που διαθέτει, ώστε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επισκέπτες.

Παράλληλα, πρέπει να εκμεταλλευτεί την ένταξη της αναρρίχησης στα ολυμπιακά αθλήματα που αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την περιοχή, ώστε να αξιοποιήσει την υπεραξία που θα προσφέρει η διεθνής αναγνώριση του αθλήματος».

Γραφείο Τύπου

kondia.jpg

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-17-144112.png
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:  Τραγικά προβλέψιμος ο κ. Νικηταράς. 6 χρόνια μετά του φταίει ο Κυρίτσης

''Η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά αποδείχθηκε τραγικά προβλέψιμη''

96e0efda0167dee87eb6b7fb5fc30ab7_xl.webp
Η Οριοθέτηση των κοινόχρηστων χώρων στις οδούς Ακτή Κουντουριώτη, Ρήγα Φεραίου και Αντ. Ιωαννίδη

Δείτε την εισήγηση της προέδρου Γεωργίας Κασσιώτη και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής.

stighmiotipo-othonis-2025-06-17-093736.png
Νικητιάδης προς Πιερρακάκη στη Βουλή: «Όχι» στην κατάργηση των Δ.Ο.Υ. Ρόδου και Κω

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Τρίτη, 17 Ιουνίου 11:27ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency