Στο Στρασβούργο πραγματοποιήθηκε η 17η συνάντηση των πόλεων του κλάμπ του Στρασβούργου, το τριήμερο 5 έως 8 Νοεμβρίου.
Το κλαμπ του Στρασβούργου ιδρύθηκε για να στηρίξει τη διπλωματία των πόλεων επηρεάζοντας ευθέως την ευρωπαϊκή πολιτική υπέρ της ενίσχυσης του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ο Δήμαρχος Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος βρέθηκε στο Στρασβούργο καλεσμένος του Δημάρχου του Στρασβούργου και της Προέδρου του Club του Στρασβούργου προκειμένου να συμμετέχει ενεργά τόσο στο Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Δημοκρατία που διοργάνωσε το Συμβούλιο της Ευρώπης, όσο και στη Συνδιάσκεψη για το Προσφυγικό που διοργάνωσε το Club του Στρασβούργου.

Ο αντιπρόεδρος του κλάμπ κ. Τάσος Κατσιάνης υποδέχτηκε τους Έλληνες δημάρχους, της Νισύρου κ. Κορωναίο, της Λέρου κ. Κόλια, Αντιπάρου κ. Φαρούπο και για να μεταφέρουν την εμπειρία αλλά και τις δυσκολίες της Ευρωπαϊκής νησιωτικότητας στους υπόλοιπους Ευρωπαίους συναδέλφους τους. Από την Κύπρο, αντιπρόσωποι της Λευκωσίας ήταν οι κ. Οδυσσέας Ελληνόπουλος και Λουκάς Παπαγιάννης.
Στο youth club του World Forum for Democracy συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Νισύρου κ. Τασιούλας Ευάγγελος στο οποίο έτρεχαν οι παράλληλες δράσεις όπως , η επίσκεψη στον δίγλωσσο (FR/GER) τηλεοπτικό σταθμό Arte, όπου παρουσιαστήκαν αναλύσεις από δημοσιογράφους για την μάστιγα των “fake news” στο ιντερνέτ και στα social media, επίσκεψη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης “DNA” και “Rue89” κ.α.
Η ομάδα νέων εκπονούσε εργασίες στο τέλος κάθε ημέρας και συνολικά τις παρουσίασε στην σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο του Στρασβούργου ενώπιο όλων των προσκεκλημένων και εκλεγμένων αντιπροσώπων του Strasbourg Club.
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 10:00, σε περιοχές της Κω
Κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει η Ακτή Κουντουριώτου την Παρασκευή και το Σάββατο, λόγω της διεξαγωγής των «Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas» στην Κω
Την όγδοη θέση στην Ευρώπη και εννέα πανελλήνια ρεκόρ κατέκτησε ο αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας