Δολοφονία Τοπαλούδη: Αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό της Κω, η υπόθεση βιασμού νεαρής ΑμΕΑ από τον 20χρονο Αλβανό

Αστυνομικο Δευτέρα, 7η Οκτωβρίου 2019
ee2efdb1f4c3c8c8d27d065d5a3e549a.jpg

Φέρεται να βίασε την 19χρονη ΑμεΑ έχοντας ακόμα στα χέρια του το αίμα της Τοπαλούδη


Τρεις ημέρες μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, ο ένας εκ των δύο φερόμενων δραστών, ο 20χρονος Αλβανός, φέρεται να βίασε μία 19χρονη ΑμεΑ. Σήμερα, Δευτέρα, αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό της Κω η υπόθεση βιασμού της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, ο οποίος φέρεται να έγινε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Στο εδώλιο κάθονται ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας και ένας Ρομά 23 ετών. «Αφού θα τους αντικρίσει σίγουρα είναι δύσκολο. Αλλιώς είναι να το δούμε με τα δικά μας τα μάτια κι αλλιώς είναι να τα βλέπεις με τα δικά σου τα μάτια». Έτοιμος να σταθεί στο πλευρό της κόρης του, προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί το τετ α τετ με τους φερόμενους βιαστές της, δηλώνει στο Star ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας.

Όπως λέει, τον τρομάζει η ιδέα πως το κορίτσι του θα ξαναζήσει λεπτό προς λεπτό το μαρτύριο, που πέρασε στα χέρια του 19χρονου Αλβανού και του 23χρονου Ρομά. «Αφού θα τους αντικρίσει σίγουρα είναι δύσκολο. Κοντά μου θα την έχω. Αυτό που σκέφτομαι είναι να δικαιωθεί. Δηλαδή να ικανοποιηθώ και εγώ αλλά και περισσότερο η κόρη μου. Όμως ό,τι και να γίνει δεν νομίζω να ικανοποιηθεί και τόσο η κόρη μου, γιατί είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό θέλω να τη δω από κοντά, να δω πώς αισθάνεται, τι συναισθήματα έχει», δηλώνει.

«Το συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι συνέβη τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Τοπαλούδη. Προσπαθούμε να την προετοιμάσουμε για να δει από κοντά τους δράστες οι οποίοι την υπέβαλαν σ αυτή την οδυνηρή διαδικασία. Οι σκηνές βίας, η σκηνές τρόμου, όλα αυτά αναβιώνουν στο μυαλό της» δηλώνει η Μαρία Κριτικοπούλου, δικηγόρος της 19χρονης.

Οι δύο κατηγορούμενοι ανάγκασαν την παθούσα σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία. Τη χτυπούσαν στο πρόσωπο και της έλεγαν «θα δεις τι θα πάθεις». Όταν κατάφερε να ξεφύγει της φώναξαν πως αυτό θα ξαναγίνει.

Ο νεαρός Αλβανός, ο οποίος αρνείται τη συμμετοχή του και σ΄αυτή την υπόθεση, σήμερα θα βρίσκεται μαζί με τον συγκατηγορούμενό του, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού της Κω. Τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο αναμένονται αυξημένα, καθώς οι αρχές φοβούνται την αντίδραση των συγγενών της κοπέλας.

ethnos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ante-geia-ston-karkino.webp
Περίπατος Ζωής 2026: Ένα ''ποτάμi'' αγάπης συγκέντρωσε 102.127,74 €

Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.

deddie-reyma.webp
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 18 Οκτωβρίου σε όλο το νησί της Κω

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

stighmiotipo-othonis-2026-10-16-081325.png
Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Ζηπαρίου

Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό

stighmiotipo-othonis-2026-10-16-080233.png
Νέα πτώση οροφής στο Νοσοκομείου Λέρου

Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
20 °C
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 7:38ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας