Συνολικά 56 παράνομοι μετανάστες έφτασαν σε Κω και στο Παλιόνησο Καλύμνου!
Ειδικότερα 26 άτομα έφτασαν στο Παλιόνησο Καλύμνου το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης 30 άτομα έφτασαν στο Ψαλίδι της Κω.
Από τις Αρχές συνελήφθησαν συνολικά 3 διακινητές, συγκεκριμένα στην Κάλυμνο συνελήφθησαν 2 διακινητές υπήκοοι Γεωργίας, ενώ στην Κω ένας διακινητής.
Στο HOT SPOT της Κω μεταφέρθηκαν οι 30 μετανάστες οι οποίοι αποβιβάστηκαν στην Κω, ενώ τα υπόλοιπα 26 άτομα κρατούνται στο Λιμεναρχείο Καλύμνου.
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας