ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χρήσιμη συνάντηση για την καλύτερη λειτουργία της πόλης και των Κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά στους υπεύθυνους Πρακτορείων μεταφορών, Φορτοταξί, Ταχυμεταφορών και επιχειρήσεων τροφοδοσίας καταστημάτων.
Διεξήχθη ανοιχτός διάλογος και εκφράστηκε σοβαρός προβληματισμός για την πολύχρονη χαλάρωση στην εφαρμογή κανόνων, που είχε ως συνέπεια την υπερφόρτωση και τη δημιουργία προβλημάτων στη λειτουργία της πόλης και των τουριστικών περιοχών του νησιού.
Σε κλίμα συναίνεσης επιβεβαιώθηκε η πρόθεση όλων να εφαρμόσουν άμεσα τους προβλεπόμενους κανόνες, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας στην πόλη και στις τουριστικές περιοχές.
Συμφωνήθηκε η είσοδος στο ιστορικό κέντρο να γίνεται από την οδό Βασιλέως Παύλου, με προσωρινή στάθμευση στην Πλατεία Καζούλη.
Άμεσα θα σημανθούν εκ νέου και οι χώροι στάθμευσης, για μεταφορά εμπορευμάτων, στις οδούς Κανάρη και Αβέρωφ.
Γραφείο Τύπου
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 10:00, σε περιοχές της Κω
Κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει η Ακτή Κουντουριώτου την Παρασκευή και το Σάββατο, λόγω της διεξαγωγής των «Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas» στην Κω
Την όγδοη θέση στην Ευρώπη και εννέα πανελλήνια ρεκόρ κατέκτησε ο αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας