Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).
Έτσι, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα από τις 6 το πρωί της Τρίτης έως στις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας.
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.ΤΟ) της Νέας Δημοκρατίας Κω ανακοίνωσε επίσημα, μέσω του kosnews24, ο συμπολίτης μας Γιώργος Ζήρας, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του ταμία της τοπικής οργάνωσης.
Δείτε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.
Ανακοίνωση της Δημοτική Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Κω.
Τα 8α Διογένεια πλησιάζουν και η Κως ετοιμάζεται, για όγδοη φορά, να κινηθεί σε ρυθμούς παράδοσης και Ποντιακού πολιτισμού από τις 12 έως τις 14 Δεκεμβρίου 2025!