Κάτοικος της Πάτμου έσωσε 58χρονο τουρίστα από βέβαιο πνιγμό

Κοινωνια Τετάρτη, 11η Σεπτεμβρίου 2019
6846a23248da7dd454bee770248d2054.jpg

Με σούπερ puma διακομίστηκε αργά χθες βράδυ ο αλλοδαπός που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε κατάσταση πνιγμού σε βραχώδη περιοχή της παραλίας Αγριολιβαδίου, διότι έχρηζε περαιτέρω νοσηλείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντοπίστηκε από συμποατριώτη μας που εκείνη την ώρα διήρχετο με το σκάφος του και τον μετέφερε στην παραλία.

Ο άνδρας ηλικίας 58 ετών Ελβετός, κολύμπησε από το Αγριολιβάδι με κατεύθυνση το νησάκι της Αγίας Θέκλας, αλλά ένοιωσε να τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του και στην προσπάθεια του να γυρίσει πίσω, το ρεύμα τον έβγαλε στα βράχια αναίσθητο χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι λουόμενοι τηλεφώνησαν στο Κέντρο υγείας.

Για καλή του τύχη και μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ο γιατρός Δαμιανός Ασλάνογλου που βρισκόταν τυχαία στην παραλία του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο με τον καρδιολόγο του Κέντρου υγείας.

Ο καρδιολόγος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια μέσα στο ασθενοφόρο να τον επαναφέρει και να τον κρατήσει στη ζωή.

Επειδή όμως η κατάσταση του ασθενούς παρέμενε σοβαρή και έχρηζε περαιτέρω νοσηλείας, διακομίσθηκε αργά το βράδυ με σούπερ πούμα στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο αλλοδαπός προηγουμένως είχε γευματίσει και είχε καταναλώσει κρασί σε γνωστό ρεστοράν.

Πηγή: patmostimes.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
2025-07-02_21-43-56-962.jpg
Γ. Χατζημάρκος: Δεν ζητάμε από την Ε.Ε. να αντιμετωπίσει τα νησιά ως εξαίρεση αλλά ως εργαστήρια της νέας ευρωπαϊκής πολιτικής που θα δημιουργήσει σε αυτά το αύριο που οι νησιώτες αξίζουν

Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ομιλητής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε εκδήλωση αφιερωμένη  στα ευρωπαϊκά νησιά

2025-7-03-linopoti-ardeftiko.jpg
Η απάντηση του Δήμου Κω για το αρδευτικό δίκτυο Λινοποτίου

Δήμος Κω: Δεν αφορά σε μεροληπτική διαχείριση σε βάρος τους αλλά σε δεδομένα που οφείλουν όλοι να λάβουν υπόψη.

deuak.jpg
Zημιά στο δίκτυο ύδρευσης Πυλίου και βλάβη στο πιεστικό συγκρότημα υδροδότησης Αμανιού

Διακοπή νερού σε κάποιες περιοχές ή χαμηλή πίεση σε κάποιες άλλες.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Πέμπτη, 3 Ιουλίου 3:34ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency