Δράσεις του Β. Υψηλάντη για την Κάσο και τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρόδου

Πολιτικη Τετάρτη, 4η Σεπτεμβρίου 2019
c92b2d1c850df88f818b5dcb19476712.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρέμβαση του Κοσμήτορα και Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Βασίλη Α. Υψηλάντη, Βουλευτή Δωδεκανήσου για τη διάθεση οπλίτη ιατρού στην ηρωική Νήσο Κάσο.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου ανταποκρινόμενος σε αίτημα κατοίκων της Κάσου, αλλά και του δημάρχου του νησιού, για ενίσχυση της λειτουργίας του μοναδικού αγροτικού ιατρού, ζήτησε την τοποθέτηση οπλίτη ιατρού στο νησί. Με τον τρόπο αυτό θα διευκολυνθεί στο έργο του και θα εξυπηρετείται καλύτερα η Κάσος.

Για το λόγο αυτό είχε επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία Άμυνας και Υγείας λαμβάνοντας διαβεβαιώσεις για θετική αντιμετώπιση του αιτήματος.

Μάλιστα απέστειλε και προς τον κ. Βασίλη Κικίλια, Υπουργό Υγείας την ακόλουθη επιστολή:

Αγαπητέ κ. Υπουργέ,

Με την από 3.9.2019 επιστολή του, ο Δήμαρχος της ηρωικής νήσου Κάσου μου γνωστοποιεί την αδυναμία αντιμετώπισης, από τον μοναδικό αγροτικό ιατρό στο νησί, όλων των περιστατικών που παρουσιάζονται. Για το λόγο αυτό σας παρακαλώ, όπως προβείτε στις αναγκαίες άμεσες ενέργειες με το αρμόδιο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, για τη διάθεση ενός οπλίτη ιατρού προς αντιμετώπιση του οξυμένου αυτού προβλήματος στο ηρωικό νησί της Κάσου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση.

Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΒ

Με παρέμβαση του ο Κοσμήτορας και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης, Βουλευτής Δωδεκανήσου προς το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε την απόσπαση εκπαιδευτικών για τη σωστή λειτουργία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Ρόδου.

Λόγω της υποστελέχωσής της και των δυσλειτουργιών, που προκαλούνται εξ αιτίας της κατάστασης αυτής, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δοθεί άμεση λύση στο ζήτημα αυτό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
penthos1_fa_new.png
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Θωμά Χατζηδαυίδ

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21/7/2025 στις 18:00, από τον ΙΝ Αγίου Νικολάου Πυλίου.

sepe.jpg
ΣΕΠΕ ΚΩ: Επιλεκτική εφαρμογή του Νόμου και στοχοποίηση των επαγγελματιών της Εστίασης στο νησί μας

''Η επίθεση στον μικρό επιχειρηματία συνεχίζεται ακάθεκτα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.''

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Δευτέρα, 21 Ιουλίου 6:23ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency