ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συνελήφθησαν στη Ρόδο πέντε άτομα μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός για εμπλοκή τους σε υπόθεση ναρκωτικών
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, συνελήφθησαν, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, το βράδυ, πέντε άτομα μεταξύ των οποίων τρεις ημεδαποί (ένας άνδρας και δυο γυναίκες), ένας ομογενής και ένας αστυνομικός για παράβαση -κατά περίπτωση- της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και έπειτα από έρευνες που έγιναν στις κατοικίες των κατηγορουμένων με την παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
α) Σε κατοικία όπου μίσθωναν από κοινού ο αστυνομικός με τον 25χρονο ομογενή, σε χωριό της Νότιας Ρόδου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
β)Σε κατοικία όπου διέμεναν οι τρεις ημεδαποί και προσωρινά ο αστυνομικός, στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου:
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Ο άνδρας έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ, Σάββατο 14 Ιουνίου.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, Σάββατο 14 Ιουνίου.
Οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση των δύο γυναικών.
Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.