Στη σύλληψη ενός 24χρονου προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες , στελέχη του Λιμεναρχείου Κω, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον λιμένα Κω από στελέχη των Λιμενικών Αρχών Κω και Ρόδου, καθώς και κλιμακίου στελεχών Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΙΔΙΝΑΛ, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, κατελήφθη ο ανωτέρω να κατέχει εντός της ταξιδιωτικής του αποσκευής, μία (01) αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία που περιείχε ποσότητα πιθανότατα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους εξήντα δύο γραμμαρίων και έξι δεκάτων του γραμμαρίου (62,6 gr).
Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας