Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά

Πολιτικη Πέμπτη, 11η Ιουλίου 2019
2ba50059ac32a614c19ccca6b0d5932d.jpg
Η ανακοίνωση του Υπουργικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο μας και Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη με κάνει να νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά, διότι η δέσμευση του να φέρει νέα πρόσωπα με ήθος, εντιμότητα επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση στην πολιτική σκηνή γίνεται πράξη.
Mας γεμίζει εξίσου χαρά τόσο εμένα όσο και όλους τους Δωδεκανήσιους η τοποθέτηση του Μάνου Κόνσολα στη θέση του Υφυπουργού Τουρισμού.
Ο Τουρισμός είναι ένας σημαντικός τομέας για την Πατρίδα μας και εκτιμώ, πως θα δώσει τον αγώνα που πρέπει στο Υπουργείο για να διατηρήσει τα Δωδεκάνησα στην πρωταγωνιστική τους θέση.
Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου, Βασίλη Υψηλάντη και Μίκα Ιατρίδη για την εκλογή τους και να πω ένα μεγάλο μπράβο, στον Αντώνη Γιαννικουρή και στην Ελένη Μαυρογάλου για τον αγώνα που έδωσαν.
Θεωρώ ότι είναι μία συλλογική δικαίωση. Για τους υποψηφίους που έδωσαν τη μάχη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα καθώς και για τους ίδιους τους ψηφοφόρους. Τους συμπατριώτες μας, που κατάφεραν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους να δώσουν μία ιστορική, καθαρή νίκη της παράταξης στο νομό μας, κερδίζοντας τέσσερις έδρες!
Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε όλοι τα μανίκια και με υπεύθυνη στάση, έντιμη και ξεκάθαρη πολιτική να ξεκινήσουμε την σκληρή δουλειά για να πάμε την χώρα και τα Δωδεκάνησα μας, βήματα μπροστά.
Εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους και όλες που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την προτίμηση τους και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ δυναμικά για να φέρω ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων και να δούμε ξανά τα νησιά μας στην θέση που τους αρμόζουν.
Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πως ενωμένοι μπορούμε !
Με σεβασμό και εκτίμηση
Ιωάννης Κ.Ιωάννης
Βουλευτής Δωδεκανήσου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
200217214419_protikatoikia-550x345.jpg
ΣτΕ: Μπλόκο στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο, εφόσον ο οφειλέτης έχει και άλλα περιουσιακά στοιχεία

Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου

deh.jpg
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, αύριο Παρασκευή, στην Κω - Δείτε τις περιοχές

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 10:00, σε περιοχές της Κω

stighmiotipo-othonis-2026-10-14-102956.webp
Κλειστή η Ακτή Κουντουριώτου αύριο και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 13:00 στο πλαίσιο των «Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas - Κως 2026»

Κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει η Ακτή Κουντουριώτου την Παρασκευή και το Σάββατο, λόγω της διεξαγωγής των «Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas» στην Κω

846528747_1436801015299068_6301824174999576734_n.jpg
Ο Σπύρου 8ος στην Ευρώπη με 9 πανελλήνια ρεκόρ

Την όγδοη θέση στην Ευρώπη και εννέα πανελλήνια ρεκόρ κατέκτησε ο αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2:34ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας