Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Πρωταρχικό μέλημα μας η υποστήριξη των κρατικών δομών στην περιοχή μας και η σωστή οργάνωση της πολιτικής προστασίας.»

Πολιτικη Πέμπτη, 4η Ιουλίου 2019
a87eb4486b7fbd44f2c7e5802c32722c.jpg

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Πρωταρχικό μέλημα μας η υποστήριξη των κρατικών δομών στην περιοχή μας και η σωστή οργάνωση της πολιτικής προστασίας.»

Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Υψηλάντης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ο κ. Υψηλάντης μετέβη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, σε υπηρεσίες της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, στο Κτηματολόγιο, αλλά και σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου στις επαφές που είχε επεσήμανε μεταξύ άλλων την επιτακτική ανάγκη υποστήριξης των κρατικών δομών στην περιοχή μας.

Ειδικότερα, κατά την επίσκεψη του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, ο κ. Υψηλάντης δήλωσε ότι «το θέμα της πολιτικής προστασίας και η σωστή οργάνωση της, αποτελεί υποχρέωση και πρώτο μέλημα της νέας Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου χθες το απόγευμα περιόδευσε στο Φαληράκι και στα Μαριτσά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
36 °C
Τρίτη, 22 Ιουλίου 4:17ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency