Εντοπίστηκε αγνοούμενος τουρίστας που πήγαινε κολυμπώντας στην Ψέριμο από την Κω

Κοινωνια Δευτέρα, 11η Ιουλίου 2011
Εντοπίστηκε αγνοούμενος τουρίστας που πήγαινε κολυμπώντας στην Ψέριμο από την Κω

limeniko

Ενημερώθηκε στις 15:20 χθες, η Λιμενική Αρχή Κω, για περιστατικό αγνοούμενου 22χρονου αλλοδαπού κολυμβητή, ο οποίος σύμφωνα με οικείους του, είχε ξεκινήσει στις 11:45 από την παραλία «ΤΙΓΚΑΚΙ» ν.Κω προκειμένου να μεταβεί κολυμπώντας στη ν.Ψέριμο.

Άμεσα, κατόπιν ενεργειών του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και σε συνεργασία με τις Λιμενικές Αρχές Κω και Καλύμνου, ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ιδιωτικών σκαφών, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ανάλογοι έλεγχοι στις παρακείμενες ακτές από όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στις 16:57 ο ανωτέρω εντοπίστηκε σώος στη θαλάσσια περιοχή νότια ν.Ψερίμου και αφού ανεσύρθη από το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΑΡΙΑ» Ν.Καλύμνου 73, παρελήφθη από το πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, το οποίο τον μετέφερε στον λιμένα Κω, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γ.Ν.Κω, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
penthos1_fa_new.png
Βαρκάς Θεοδόσης: Για τον Βασίλη Γιαννακάκη…

''Όταν ο νους του ανθρώπου δεν χωρά κάτι τόσο τραγικό... ''

stighmiotipo-othonis-2025-06-27-185044.png
Συνάντηση των ενδιαφερομένων μερών του ευρωπαϊκού έργου TAAS διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Στο πλαίσιο του 3ου Stakeholders Meeting του ευρωπαϊκού έργου TAAS – Serving Digital Transformation in Tourism, που πραγματοποιήθηκε χθες 26 Ιουνίου 2025 στη Ρόδο, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέδειξε ως κορυφαία προτεραιότητα την ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων στον τουριστικό τομέα. 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Σάββατο, 28 Ιουνίου 2:08ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency