O Διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Κω, Πλωτάρχης Ιωάννης Καρδαράς συνόδευε τον Αρχιπλοίαρχο Ηλία Ράπτη ο οποίος παρέμεινε στην περιοχή μας από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου.
Ο Διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου επισκέφθηκε όλες τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στην Κω και στη Λέρο διαπιστώνοντας την υψηλή ετοιμότητα και το υψηλό φρόνιμα του προσωπικού αλλά και την άριστη κατάσταση των εγκαταστάσεων αρμοδιότητάς του.
Ακόμα επισκέφθηκε και τα Πολεμικά Πλοία του ΠΝ όπου αντάλλαξε απόψεις με τους κυβερνήτες και το πλήρωμα.
Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και με τις τοπικές αρχές. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου καί Νισύρου κ. Ναθαναήλ, τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Δημήτριο Θεοδώρου, τον Έπαρχο Κω κ. Γ. Χαλκιδιό, τον Λιμενάρχη Κω, τον Διευθυντή της Αστυνομίας, τον Διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής.
Τις ανησυχίες του για την παρέμβαση σχετικά με το μοίρασμα φυλλαδίων από την ΚΝΕ έξω από το Γυμνάσιο Κω εκφράζει ο Λούης Χατζηάμαλλος, ζητώντας να μην ποινικοποιούνται οι απόψεις
Στην Κω βρέθηκε ένας από τους κορυφαίους αθλητές του παγκόσμιου kickboxing, ο Chingiz Allazov, στο πλαίσιο προπονητικής συνάντησης που διοργάνωσε η σχολή πολεμικών τεχνών PMA Kos του Νίκου Παπανικολάου
Για συκοφάντηση του αγώνα των εκπαιδευτικών και των μαθητών κατηγορούν την εντεταλμένη συντονίστρια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Κ. Σβύνου οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Κω
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη σε συγκεκριμένες περιοχές στο νησί της Κω, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας