Δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από την Κίναρο

Πολιτικη Τρίτη, 11η Ιουνίου 2019
f4a005b6241b1467233ada58f2cc1950.jpg

Ώρα 09:34 το πρωί της Τρίτης δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έκαναν υπερπτηση σε ύψος 27.000 ποδών πάνω από την Κίναρο (βρίσκεται δυτικά από την Λέρο και την Κάλυμνο)
Τη Δευτέρα οι Τούρκοι πραγματοποίησαν συνολικά 84 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και σήμερα Τρίτη, νωρίς το πρωί, ξεκίνησαν με δύο πτήσεις πάνω από ελληνικό νησί.

Τα τουρκικά μαχητικά μπήκαν χωρίς άδεια στο FIR Αθηνών και προχώρησαν σε παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου. Οι πιλότοι των δύο τουρκικών F-16 δεν σταμάτησαν όμως με την παραβίαση αλλά προχώρησαν σε προκλητική πτήση πάνω από ελληνικό έδαφος κάνοντας υπέρπτηση πάνω από την Κίναρο. Τα δύο τουρκικά μαχητικά πέρασαν σε ύψος 27.000 πάνω από το ελληνικό νησί στα Δωδεκάνησα (η Κίναρος βρίσκεται δυτικά της Καλύμνου και της Λέρου) στις 09:34 το πρωί της Τρίτης, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
14 °C
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2:46ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency