Ισχυρή Κως: Η προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας σταματάει εδώ

Πολιτικη Παρασκευή, 31η Μαΐου 2019
3fb3ea3d1407c33f910594b7bbe2220d.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο πολιτικός πολιτισμός του απερχόμενου δημάρχου κράτησε 3 ημέρες. Τόσο χρειάστηκε για να περάσουμε από τα συγχαρητήρια του στον Θεοδόση Νικηταρά και την Ισχυρή Κω σε μια ακόμα σειρά από δελτία τύπου με χαρακτηρισμούς, ψεύδη, ύβρεις και τρομοκρατία.

Δυστυχώς δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτα. Όταν σε όλη σου την πολιτική διαδρομή έχεις μάθει να πορεύεσαι με απειλές, ειρωνεία, εκδικητικότητα και θεατρινισμούς, δεν γίνεται φυσικά να αλλάξεις μέσα σε μια εβδομάδα. Ακόμα και αν το μήνυμα που έχεις λάβει από τον Κωακό λαό είναι ακόμα νωπό.

Η «Ισχυρή Κως» από την πρώτη στιγμή υπερασπίστηκε τον ήπιο πολιτικό λόγο και το πνεύμα συνεργασίας. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας σταματάει εδώ. Κατανοούμε τον πανικό και την απογοήτευση του απερχόμενου δημάρχου από τα αποτελέσματα της Κυριακής, αλλά να ξέρει πως οι Κώες και οι Κώοι δεν φοβούνται πλέον. Το παραμύθι που έχει πλάσει, δεν έχει κακό λύκο εκτός από τον κακό του εαυτό.

Ο νέος δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς μαζί με το σύνολο της παράταξης μας αποτελούν εγγύηση για την ενότητα της κοινωνίας. Προχωράμε όλοι μαζί, όπως ξεκινήσαμε.

Καλούμε όλους τους πολίτες αυτή την Κυριακή στην κάλπη να δώσουν μια ηχηρή απάντηση σε όλους όσοι δημιουργούν κλίμα φόβου και διχασμού για δικό τους πολιτικό όφελος.

Επιλέγουμε Ισχυρή Κω και Θεοδόση Νικηταρά και αφήνουμε μια και καλή πίσω μας τις τακτικές και τις κραυγές του παρελθόντος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-21-163039.png
Με επιτυχία υλοποιήθηκε εκπαιδευτική ημερίδα των διαπραγματευτών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής

aade-1280x591.jpg
Τέλος εποχής για το ΣΔΟΕ - Ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ, τι θα γίνει με το προσωπικό

Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Σάββατο, 21 Ιουνίου 7:16ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency