Στις 10:00 το πρωί άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κω και υποψήφια Δήμαρχος Κω Κική Μακρή, στο 159ο εκλογικό τμήμα Δήμου Κω (1ο Γυμνάσιο Κω)
Φτάσαμε στο κλείσιμο μιας προεκλογικής περιόδου,μιας εκλογικής περίοδου που είχαμε την ευκαιρία εμείς μέλη, οπαδοί, ψηφοφόροι, συναγωνιστές με το ΚΚΕ, υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση να φτάσουμε στα περισσότερα σπίτια, να δούμε περισσότερο κόσμο να μιλήσουμε με αυτούς, να αναδειχθούν τα προβλήματα που δεν τα είχαμε υπόψη μας το προηγούμενο διάστημα είπε η υποψήφια δήμαρχος Κω, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα και πρόσθεσε,
καλούμε τον ψηφοφόρο χωρίς δισταγμό να φτάσει στην κάλπη υπερψηφίζοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και την Περιφέρεια και υπερψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές. Εμείς λέμε ότι η επιλογή αυτή είναι μία κατάκτηση για το σήμερα, σοβαρή κατάκτηση για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση για τα αυξημένα προβλήματα που τον βασανίζουν καθημερινά. Είναι μια ψήφος για το αύριο, μία ψήφος προοπτικής φιλολαϊκής προοπτικής που χρειάζεται και έχει ανάγκη η Ελλάδα και η Ευρώπη του σοσιαλισμού.
Κλείνοντας, είπε ότι η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, υπάρχει ένα ζήτημα, είπε η κ. Μακρή που θα το δούμε και θα το λύσουμε στη διάρκεια της ημέρας σχετικά με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στην περιφέρεια.
Σε ερώτηση της κ. Παπαζαχαρίου για την έλλειψη εφορευτικών επιτροπών στα εκλογικά τμήματα η κ.Μακρή απάντησε ότι υπάρχει πρόβλημα στη σύνθεση εφορευτικών επιτροπών, είναι μια διαδικασία έτσι όπως έχει γίνει κιόλας με τις τέσσερις κάλπες που μάλλον κάποιος θέλει να την αποφύγει παρά να συμετάσχει.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες.
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας