ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“Ξεκίνησε το έργο της αποκατάστασης της χερσαίας ζώνης στο λιμάνι με την κατασκευή ξύλινου δαπέδου.”
Το Λιμενικό Ταμείο ξεκίνησε το έργο της αποκατάστασης της Ακτής Κουντουριώτη με δικούς του πόρους, με την κατασκευή ξύλινου δαπέδου.
Ήταν μια επιβεβλημένη απόφαση μετά τη μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη των έργων αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν οι λιμενικές εγκαταστάσεις από το σεισμό.
Για μία ακόμα φορά, ο Δήμος της Κω και το Λιμενικό Ταμείο παίρνουν πρωτοβουλία, δίνουν λύσεις με τις δικές τους δυνάμεις.
Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή ξύλινου δαπέδου στα σημεία που έχει υποστεί ζημιές η χερσαία ζώνη και σε λίγες ημέρες, η εικόνα του λιμανιού θα είναι διαφορετική.
Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το έργο μέχρι και τη γωνία του Κάστρου.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας