Το ετήσιο συνέδριο της πολυεθνικής εταιρείας καλλυντικών ‘Oriflame’, στην Κω. Περισσότεροι από 900 οι συμμετέχοντες

Τουρισμος Τρίτη, 14η Μαΐου 2019
4d2fd03a8f998300e59f45e6b8aef095.jpg

H πολυεθνική εταιρεία καλλυντικών ‘Oriflame’ με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως, επέλεξε να διοργανώσει το ετήσιο συνέδριό της στην Κω, στο Kipriotis International Convention Center, από 15-18/05/2019.

Πρόκειται για συνέδριο παγκόσμιας εμβέλειας με συμμετοχές από 17 χώρες και με αριθμό συμμετεχόντων που ανέρχεται στους 900.


Τουρισμός για την Τρίτη Ηλικία

Να σημειώσουμε ότι ο Όμιλος Ξενοδοχείων Κυπριώτη με σαφή στρατηγική και στοχευμένες πρωτοβουλίες, καταφέρνει να προσελκύσει χίλιους επισκέπτες της Τρίτης Ηλικίας από την Αυστρία.

Η φιλοξενία τους στο νησί της Κω αποσκοπεί στην προώθηση του τόπου μας ως ιδανικό προορισμό τουρισμού στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας. Επιπρόσθετα, η ενέργεια αυτή συντελείται ως παράγοντας επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και τόνωσης του τοπικού επιχειρηματικού κλάδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-10-15-095116.webp
Γ. Ζήρας: Νόμος του κράτους πλέον η ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κω

Δελτίο τύπου του υποψηφίου Προέδρου της ΔΗ.Μ.ΤΟ ΚΩ Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Ζήρα.

images-(3).jpeg
Ξεκινούν αύριο Τρίτη οι εργασίες στον κόμβο της Μαρίνας Κω

Δείτε τις κυκλοφορίες ρυθμίσεις για τους επόμενους μήνες.

astynomia6.jpg
Πώς κατάφερε η Ασφάλεια Κω να αποτρέψει τη διοχέτευση ενός κιλού κοκαΐνης στο νησί

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία σημείωσε η Ασφάλεια Κω, καθώς κατάφερε να αποτρέψει τη διοχέτευση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στο νησί.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 4:08ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency