
Το πολυτελέστατο γιοτ Μελινα C βρίσκεται σήμερα στην Κω και όπως είναι φυσικό κέντρισε τα βλέμματα των περαστικών.To συγκεκριμένο γιοτ μπορεί να το ενοικιάσει όποιος επιθυμεί αρκει βέβαια να έχει την οικονομική δυνατότητα.τTo ΜELINA C παρέχει στους επιβάτες του τον εξής Εξοπλισμό: home theatre της Sony VAIO HDMI σε όλες τις καμπίνες, δορυφορικές επικοινωνίες, δορυφορική τηλεόραση, Internet ψυχαγωγία δέκα ep Novurania 5,50 m με τον ντίζελ κινητήρα Volvo Πέντε, με 190 l.sil, Avon 4μ σκάφος με 40 l.sil, 2 σετ των σκι νερού, μπανάνα, μάσκες και βατραχοπέδιλα για κατάδυση, αλιεία.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Μοντέλο: MELINA C
Έτος: 2008
Αριθμός κινητήρων: 3
Θέσεις επιβατών: 12
Καυσίμου: Ντίζελ
Αριθμός καμπίνων: 6
Μήκος: 40
Πλάτος: 8
Τιμή ανά ημέρα, NZD: 34 444,50
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας