ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
γιατί με τον Θεοδόση Νικηταρά
Η ανεπάρκεια της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
Η απραξία και η αδυναμία της να παρέμβει στα ουσιαστικά ζητήματα που καθορίζουν την πορεία του νησιού.
Η τυχοδιωκτική και ταυτόχρονα καταστροφική στάση της σε μεγάλα ζητήματα όπως το προσφυγικό-μεταναστευτικό και ο σεισμός.
Η έλλειψη διάθεσης συνεργασίας με Περιφέρεια και Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα την απομόνωση της Κω:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
Η απερχόμενη παράταξη Κυρίτση δεν έχει πια να προσφέρει τίποτα. Η όποια παραμονή της στη Διοίκηση του Δήμου μόνο ζημιά κάνει στο νησί μας.
Όπως και εκατοντάδες συμπολίτες μου ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση, εκφράζοντας την αγωνία μου, τάσσομαι στο πλευρό του Θεοδόση Νικηταρά για να προχωρήσει η Κως μπροστά.
Για ένα Δήμο Δημοκρατικό, ανοιχτό στους Δημότες.
Για ένα Αναπτυξιακό σχέδιο, με σεβασμό στο περιβάλλον και την ιστορία του τόπου μας.
Για εκσυγχρονισμό και βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών. Για δημιουργία νέων που θα διευκολύνουν την ανάπτυξη και θα καλυτερεύσουν τη ζωή όλων μας.
Για διαφάνεια και λογοδοσία με σεβασμό στο χρήμα των Δημοτών, ενάντια στο ξεπούλημα της Δημοτικής περιουσίας.
Επιθυμώ με τις θέσεις μου και τις δυνάμεις μου να συμβάλλω με την «Ισχυρή Κω» στην πορεία του νησιού μας τα επόμενα χρόνια.
Σωτήρης Μπουζιώτας
Πολιτικός Μηχανικός
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας