Το Πάσχα των πολιτικών στην Κω

Κοινωνια Κυριακή, 28η Απριλίου 2019
ef72be4719b2487f97bad1d43b3409f6.jpg

Το νησί της Κω για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα επέλεξε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νικητιάδης Γιώργος, ο οποίος από την Μεγάλη Παρασκευή βρίσκεται στο νησί μας, ενώ Ανάσταση έκανε στο παρεκκλήσι του Τίμιου Σταυρού.

Την Κω επισκέφθηκε την Μεγάλη Παρασκευή και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ Κρεμαστινός Δημήτρης, ο οποίος πήρε μέρος στην περιφορά των επιτάφιων στην πόλη της Κω.

Πάσχα στην Κω κάνει και ο τοπικός Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καματερός Ηλίας, ο οποίος έκανε Ανάσταση στο παρεκκλήσι του Τίμιου Σταυρού.

Ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος Δήμαρχος Κυρίτσης Γιώργος έκανε Ανάσταση στο παρεκκλήσι του Τίμιου Σταυρού όπως και ο Έπαρχος Κω Χαλκιδιός Γιώργος.

Η Υποψήφια Δήμαρχος Κω Ρούφα Ιωάννα έκανε Ανάσταση στο Ζηπάρι στον Ιερό Ναό Αναλήψεως, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς έκανε Ανάσταση στον Άγιο Παύλο, ενώ στην Κω έκανε Ανάσταση και η υποψήφια Δήμαρχος Κω Μακρή Κική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Παρασκευή, 22 Αυγούστου 1:34ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency