Κώστας Χόνδρος: γιατί με τον Θεοδόση Νικηταρά
Αναντίρρητα, ζούμε σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο για το παρόν και το μέλλον του νησιού μας. Η Κως βρίσκεται αντιμέτωπη με σημαντικές προκλήσεις, μεγάλες ευκαιρίες και χρονίζοντα προβλήματα, που δυστυχώς παραμένουν ανεπίλυτα.
Η στασιμότητα και η αδράνεια πρέπει επιτέλους να εκλείψουν.
Αποτελεί παγιωμένη μου πεποίθηση ότι η ενασχόληση με τα κοινά συνιστά καθήκον κάθε δημοκρατικού και υπεύθυνου πολίτη. Στη μέχρι σήμερα πορεία μου επέλεξα συνειδητά να τοποθετούμαι ξεκάθαρα. Να εκφράζω και να υποστηρίζω με παρρησία τις ιδεολογικές και πολιτικές μου απόψεις. Να μην φυγομαχώ. Κυρίως, να θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου.
Αυτό θα πράξω και τώρα.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου, μετά από σκέψη και προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω». Να δώσω τη μάχη για μία καλύτερη Κω στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά.
Πιστεύω ότι η προσωπικότητα του Θεοδόση συγκεντρώνει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του επικεφαλής μιας συλλογικής προσπάθειας. Άνθρωπος οξυδερκής με πνεύμα συνεργασίας και πραγματική διάθεση για έργο, συνθέτει και συσπειρώνει δυνάμεις σε ένα κοινό στόχο, που δεν μπορεί να είναι άλλος από την ευημερία των Κώων πολιτών.
Στις 26 Μαΐου καλούμαστε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να αφήσουμε οριστικά στο παρελθόν ό,τι υπονομεύει το μέλλον μας. Όλοι μαζί, με ενότητα και αποφασιστικότητα, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών.
Προτεραιότητά μας, η Κως να γίνει και πάλι Ισχυρή.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας