ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Mε τον Θεοδόση Νικηταρά η Διονυσία Καμπούρη και ο Αντώνης Σπέρμπης
Δύο νέους υποψήφιους από την Κέφαλο, με δυναμική, γνώση και αγάπη για τον τόπο τους, ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως».
Την Διονυσία Καμπούρη και τον Αντώνη Σπέρμπη.
Η Διονυσία Καμπούρη, με σπουδές Οικονομικών και Γαλλικής Φιλολογίας στο New York University, διατηρεί έντονο ενδιαφέρον για την τοπική κοινωνία και παρουσιάζει συνεχή δράση προσφέροντας μέσα από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Κεφάλου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Αίολος» με ιδιαίτερη ενασχόληση στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης.
Αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» δηλώνοντας χαρακτηριστικά «…αγαπάω πολύ τον τόπο μου και θα ήθελα να προσφέρω σε αυτόν ότι μπορώ. Πιστεύω στην ομαδικότητα, στην αλληλεγγύη, στην παιδεία. Δυσκολίες υπάρχουν παντού αλλά με επιμονή, υπομονή και ευαισθησία μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε πολλά. Σίγουρα υπάρχουν εμπόδια αλλά αυτά δεν πρέπει να μας αποτρέπουν από το να δουλεύουμε για το καλό του τόπου μας».
Ο Αντώνης Σπέρμπης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κεφάλου, με συνεχή και πολύπλευρη δραστηριότητα και προσφορά στην τοπική κοινωνία, δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Στην συνάντησή του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά δήλωσε «…ανακοινώνω την υποστήριξη μου στην «Ισχυρή Κω» και στον Θεοδόση Νικηταρά με τον οποίο θα είμαι υποψήφιος γιατί μόνο με σκληρή δουλειά και πολιτικό ήθος μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για όλους.
Οι επαγγελματίες του νησιού μας οφείλουν να έχουν ρόλο και λόγο στα κέντρα λήψης των αποφάσεων με τη γνώση και την εμπειρία τους, ώστε η Κως να γίνει ξανά ένα νησί φιλόξενο και δημιουργικό για αυτούς και όλους τους συμπατριώτες μας.
Να γίνει ξανά το ζωντανό νησί με την ακμάζουσα τοπική αγορά και οικονομία που θα είναι προορισμός για κάθε Έλληνα ή ξένο επισκέπτη χωρίς να ξεχνά τις παραδόσεις και την ιστορία του».
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας