Για διαστρέβλωση της αλήθειας κατηγορεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εφημερίδες ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Απαντώντας στα δημοσιεύματα "Εφημερίδας των Συντακτών", "Αυγής" και τη δήλωση Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Καματερού ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ τονίζει πως την ώρα που το Συμβούλιο της Ευρώπης ζητά ευθέως τον έλεγχο για το πού πήγαν τα 1,6 δισ. ευρώ που έχουν διατεθεί στη χώρα μας για τη διαχείριση του Προσφυγικού, εκδίδοντας, μάλιστα, και ψήφισμα που καλεί την Ομάδα Κρατών Κατά της Διαφθοράς (GRECO) να διερευνήσει, στο εξής, τον τρόπο αξιοποίησης των ευρωπαϊκών χρημάτων από την ελληνική κυβέρνηση, οι βουλευτές και οι εφημερίδες που πρόσκεινται στην Κυβέρνηση όχι μόνο αποσιωπούν την αλήθεια, αλλά επιχειρούν και να τη διαστρεβλώσουν.
Όπως λέει "μετά την "Εφημερίδα των Συντακτών" την Τρίτη, χθες ήταν η "μονταζιέρα" της "Αυγής" και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καματερός, που επιχείρησαν να συγκαλύψουν τα γεγονότα, απαντώντας στον έλεγχο της Ευρώπης με "Fake News" προς τη Νέα Δημοκρατία: "Ότι, δήθεν, ζήτησα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης, την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά που φιλοξενούν hot spots εν μέσω, μάλιστα, της προσφυγικής κρίσης. Ουδέν ψευδέστερον!" προσθέτοντας ο ίδιος, πως με τα ίδια ακριβώς λόγια, τόσο στο Εξωτερικό όσο και στο Εσωτερικό, το τελευταίο διάστημα έχει υποστηρίξει σθεναρά, τη διατήρηση του μειωμένου Φ.Π.Α. στα νησιά και έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση, έχει υποστηρίξει διαχρονικά όλες τις τροπολογίες βουλευτών της ΝΔ που ζητούσαν την επ' αόριστον διατήρηση του υφιστάμενου καθεστώτος, έχει αντιταχθεί πλήρως στην επαίσχυντη πρόσφατη συμφωνία της Κυβέρνησης με τους θεσμούς η οποία και, ουσιαστικά, υποδαυλίζει το συγκεκριμένο μέτρο, αφού προβλέπει την διατήρηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά που φιλοξενούν Hotspots, μόνο για όσο διάστημα υπάρχει υπερπληθυσμός μεταναστών σε αυτά, καταθέτοντας, μάλιστα, και σχετική τροπολογία, ενώ έχει ασκηθεί έντονη κριτική όχι μόνο από τις δημοτικές αρχές, αλλά και από όλους τους τοπικούς φορείς των συγκεκριμένων νησιών για τη συγκεκριμένη συμφωνία.
"Μετά από αυτά ένα είναι το σίγουρο: Ότι από σήμερα ο "ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία" μετονομάζεται σε "ΣΥΡΙΖΑ - Προπαγανδιστική Συνεργασία" λέει ο κ. Βαρβιτσιώτης ο οποίος επισυνάπτει και τις επιστολές που έχει στείλει στις εφημερίδες χωρίς όπως τονίζει να δημοσιευτούν ποτέ.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας