Β. ΧΑΔΟΥΛΗΣ : “Δεν τους συμφέρει η σύγκριση του δικού τους ανύπαρκτου έργου με το έργο της δημοτικής αρχής Κυρίτση και καταφεύγουν στις αθλιότητες.”

Πολιτικη Τετάρτη, 27η Μαρτίου 2019
f8478c4733ac735eed1669e8f03f1bf9.jpg

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ : “Δεν τους συμφέρει η σύγκριση του δικού τους ανύπαρκτου έργου με το έργο της δημοτικής αρχής Κυρίτση και καταφεύγουν στις αθλιότητες.”

Τους ανθρώπους της συμμαχίας του χθες, δεν τους συμφέρει η σύγκριση του δικού τους έργου με το έργο της δημοτικής αρχής του Γιώργου Κυρίτση.

Έτσι προσπαθούν να μας σύρουν στη λάσπη, διακινώντας αθλιότητες. Το μόνο πράγμα που πετυχαίνουν βέβαια είναι να αποκαλύπτουν κάθε φορά την εμπάθεια και την άγνοια τους.

Έτσι βλέπουμε κάποιους να ζητούν στοιχεία για αναθέσεις και προμήθειες όταν όλα αυτά τα στοιχεία έχουν αναρτηθεί στο Διαύγεια, μπορεί να τα δει κάθε πολίτης, είναι προσβάσιμα σε όλους.

Ακόμα όμως και σε αυτό το επίπεδο, δεν τολμούν τη σύγκριση.

Γιατί πολύ απλά ο σημερινός επικεφαλής τους τους τρεις μήνες που ήταν δήμαρχος έκανε 48 αναθέσεις ενώ στη διάρκεια της δικής τους διακυβέρνησης, έκαναν πάνω από 500 αναθέσεις.

Βασίλης Χαδούλης

Πρόεδρος Δ.Κ Κω

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ante-geia-ston-karkino.webp
Περίπατος Ζωής 2026: Ένα ''ποτάμi'' αγάπης συγκέντρωσε 102.127,74 €

Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.

deddie-reyma.webp
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 18 Οκτωβρίου σε όλο το νησί της Κω

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

stighmiotipo-othonis-2026-10-16-081325.png
Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Ζηπαρίου

Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό

stighmiotipo-othonis-2026-10-16-080233.png
Νέα πτώση οροφής στο Νοσοκομείου Λέρου

Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 3:04ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας