Στην Κάλυμνο ο Μ. Γλυνός - '' Η σημερινή Επέτειος της 25ης Μαρτίου, αποτελεί ορόσημο της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνισμού ''

Πολιτικη Δευτέρα, 25η Μαρτίου 2019
d6367a4353fc5b7dac5228250a7fb09c.jpg

Μήνυμα του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Μανώλη Γλυνού για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Από την Κάλυμνο όπου βρίσκεται ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μ. Γλυνός για τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, έκανε την εξής δήλωση:

Η σημερινή Επέτειος της 25ης Μαρτίου, αποτελεί ορόσημο της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνισμού.

Απαιτήθηκαν αμέτρητες θυσίες και απαράμιλλος ηρωισμός από τους προγόνους μας, μέχρι να κατακτήσουμε την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία και να θεμελιώσουμε ένα κυρίαρχο Ελληνικό Κράτος.

Κατανοώντας τις σύγχρονες οικονομικές και εθνικές προκλήσεις, οφείλουμε σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα εθνικά αρραγές μέτωπο.

Ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι ενωμένος μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντιξοότητα αποτρέποντας επεκτατικές βλέψεις και επιβουλές.

Από την πλευρά μας οι νησιώτες κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου με την παρουσία μας και την οικονομική μας δραστηριότητα σε ξηρά και θάλασσα, επιβεβαιώνουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Αυτή η ιερή αποστολή των νησιωτών σε αντίξοες συνθήκες πρέπει να αναγνωριστεί από το αθηνοκεντρικό κράτος όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ως «Συμμαχία Νοτίου» απαιτούμε και δεν επαιτούμε να υλοποιηθούν άμεσα στοχευμένες και ουσιαστικότερες πολιτικές περιφερειακής ανάπτυξης, ειδικά για το Νότιο Αιγαίο.

Δεν πρόκειται μόνο για προάσπιση των συμφερόντων των νησιωτών αλλά για επιτακτική εθνική ανάγκη που οφείλουν όλες οι κυβερνήσεις να κατανοήσουν, διότι τα νησιά και ο θαλάσσιος χώρος του Αιγαίου αποτελούν τους δύο πνεύμονες της ηπειρωτικής χώρας.

Από το Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
syllhpsh-narkotika-kos-f-(8).jpg
Συνελήφθη άλλος ένας ημεδαπός που εμπλέκεται σε διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στην Κω

Κατασχέθηκαν πάνω από 1 κιλό κάνναβης, 55 γραμμ. κοκαΐνης, 7.980 ευρώ , ζυγαριά ακριβείας κ.α.

stighmiotipo-othonis-2025-08-06-090733.png
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Τι είδε ο Υπουργός Υγείας σε Κω και Κάλυμνο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

515501120_1191535713013930_3934585128822105696_n-1200x800.webp
Η Ερμιόνη Γκίκα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην ιστιοπλοϊα στα σκάφη ILCA 6

Mία ακόμη κορυφή για την καταπληκτική Ερμιόνη Γκίκα που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Κόσμο Νεανίδων στην Ολυμπιακή κλάση ILCA 6.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Πέμπτη, 7 Αυγούστου 12:18ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency