Η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου από την Κω υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Πολιτικη Τρίτη, 5η Μαρτίου 2019
0df6c81d2d64d6781f1075c4938ff870.jpg

Δώδεκα νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές ενόψει των ευρωεκλογών 2019 ανακοίνωσε σήμερα η ΝΔ. Ανάμεσά τους και η οινοπαραγωγός Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου από την Κω.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο δικηγόρος Γιάννης Ανδρουλάκης, η φιλόλογος Τόνια Αράχωβα, ο επιχειρηματίας Άγης Βερούτης, το στέλεχος της Κομισιόν Νίκος Γιαννής, ο διευθύνων σύμβουλος της XRTC Business Consultants Γιώργος, ο πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης, ο πρώην δήμαρχος και υφυπουργός Βασίλης Μιχαλολιάκος, η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα, ο σεισμολόγος 'Ακης Τσελέντης.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τους 15 πρώτους υποψηφίους που έχουν ήδη ανακοινωθεί και τους 7 νυν ευρωβουλευτές και βουλευτές της ΝΔ συμπληρώνονται σήμερα 34 από τις 42 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
30 °C
Τετάρτη, 13 Αυγούστου 7:37ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency