ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“Ο Δήμος Κω δίνει λύση στο ζήτημα της επέκτασης του αύλειου χώρου του 2ου Γυμνασίου Κω.”
Με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κω συναντήθηκε χθες (Δευτέρα 18/2/19) ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης σε μια άκρως εποικοδομητική και σε φιλικό κλίμα συνάντηση στην οποία παρόντες ήταν ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Μανώλης Ζερβός και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Μαραγκός Σεβαστιανός.
Αντικείμενο της συνάντησης η επέκταση του αύλειου χώρου του σχολείου και η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ο Δήμαρχος δήλωσε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ότι η απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης που χαρακτηρίζει δημόσιο ακίνητο (όμορο με το σχολείο) ως χώρο εκπαίδευσης, είναι μια πρώτη θετική εξέλιξη, την οποία ο Δήμος θα αξιοποιήσει με δύο άμεσες κινήσεις:
-Η πρώτη είναι η έναρξη της διαδικασίας μεταβίβασης του ακινήτου στο Δήμο και η ενοποίηση του με το ακίνητο του σχολείου.
-Η δεύτερη είναι η προσαρμογή του σχεδιαζόμενου ρυμοτομικού, προκειμένου να ακολουθήσει η μελέτη για την επέκταση του αύλειου χώρου του σχολείου και τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.
Και οι δύο αυτές κινήσεις θα δρομολογηθούν άμεσα.
Θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων του 2ου Γυμνασίου Κω για ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο που θα υπάρξει.
Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κω δικαιούνται ένα όμορφο λειτουργικό σχολείο.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας