Εξετάζεται αν είχε προσβληθεί από τον επικίνδυνο ιό Η1Ν1 της γρίπης - Είχε υψηλό πυρετό και ρίγη
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Σάββατο, ένας 33χρονος στη Ρόδο, πιθανότατα από γρίπη. Ο Ροδίτης μπήκε χθες στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό.
Ο 33χρονος, όπως αναφέρει η rodiaki.gr, είχε υψηλό πυρετό επί διήμερο και ρίγη. Οι συγγενείς του ανησύχησαν για την γενικότερη εικόνα που παρουσίαζε και αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ρόδου. Ο άτυχος 33χρονος, ωστόσο, δεν άντεξε και κατέληξε σήμερα το πρωί.
Από τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 33χρονος ενδέχεται να είχε προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 της γρίπης και, σε συνδυασμό με το εξασθενημένο ανοσοποιητικό του σύστημα, αυτό του προκάλεσε επιπλοκές, που τον οδήγησαν στον θάνατο.
Με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας προτείνει μια νέα δέσμη μέτρων για τη στήριξη των Ελλήνων αλιέων και της αλιευτικής δραστηριότητας
Την απουσία κυβερνητικής δέσμευσης για τους πληγέντες του «BLUE CARRIER 2» ανέδειξε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, ασκώντας παράλληλα κριτική για τις οφειλές του Μεταφορικού Ισοδύναμου
Τις ανησυχίες του για την παρέμβαση σχετικά με το μοίρασμα φυλλαδίων από την ΚΝΕ έξω από το Γυμνάσιο Κω εκφράζει ο Λούης Χατζηάμαλλος, ζητώντας να μην ποινικοποιούνται οι απόψεις
Στην Κω βρέθηκε ένας από τους κορυφαίους αθλητές του παγκόσμιου kickboxing, ο Chingiz Allazov, στο πλαίσιο προπονητικής συνάντησης που διοργάνωσε η σχολή πολεμικών τεχνών PMA Kos του Νίκου Παπανικολάου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας