ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήμος Κω: ‘’ Από την πρώτη στιγμή οχήματα και προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ, με την συνεργασία της Ελληνικής Ομάδας διάσωσης, έδωσαν τη μάχη για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στο Ψαλίδι.’’
Άμεση ήταν η κινητοποίηση και η παρέμβαση συνεργείων της ΔΕΥΑΚ και της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που προκάλεσε η νεροποντή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Aπό τις 4 το απόγευμα ο μηχανισμός του Δήμου ήταν επί ποδός και επιχειρούσε στο Ψαλίδι, που υπήρχαν και τα μεγαλύτερα προβλήματα.
Άμεση ήταν και η ανταπόκριση της Ελληνικής Ομάδας δίασωσης με τους εθελοντές μέλη της που συνεπικουρούσε το έργο των συνεργείων, αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κω που κλήθηκε να αποκλείσει την Γεωργίουν Παπανδρέου προκειμένου να μην εγκλωβιστούν διερχόμενα οχήματα αλλά και να εργαστούν απεριπσπασταν τα συνεργεία.
Τα Συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, τα μηχήματα και οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου προχώρησαν σε συνεχείς παρεμβάσεις στην περιοχή, στην οποία βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ.Κιάρης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος , αρμόδιος για την πολιτική προστασία, κ.Μαραγκός.
Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ αλλά και τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με το προσωπικό, παραμένουν στην περιοχή για να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν αλλά και για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας