Το μόνο που αξίζει

Αθλητικα Κυριακή, 30η Δεκεμβρίου 2018
4ffde0cb74b3dbcb1cc41dd9d7d8601b.jpg

Δεν μας έχουν πάει καλά οι δύο τελευταίες στήλες μας, με τις Λίβινγκστον και Σέλτικ να μη μας επιβεβαιώνουν στις επιλογές μας. Πάμε σήμερα να δούμε στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας τι θα διαλέξουμε.

Στα περισσότερα παιχνίδια, τα φαβορί είναι παραπάνω από ευδιάκριτα, δυσκολεύοντας το παιχνίδι μας, υπάρχει ένα ματς στο οποίο ό,ως υπάρχει αξία. Και αυτό είναι το Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ, εκεί όπου η φιλοξενούμενη βρίσκεται σε εξαιρετικά ανοδική πορεία και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην προτελευταία θέση και όχι άδικα, μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχασε με 5-1 από την Εβερτον στο τελευταίο και γενικά η άμυνά της... μπάζει από παντού.

Μοιάζει με μεγάλη ευκαιρία για τη Γουέστ Χαμ, η οποία παρότι έχει τρομερά πολλές απουσίες, κατάφερε όχι μόνο να νικήσει τη Σαουθάμπτον, αλλά να το κάνει και με ανατροπή, επικρατώντας με 2-1. Ηταν η πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχει σκοράρει 13 φορές σε αυτό το διάστημα και γενικά δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Προφανώς και η επιλογή μας θα είναι το διπλό του 2.10.

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός στο bet-hoven.net

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-23-133318.png
Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Νέο σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα για τις ανάγκες του Δήμου Κω

Με το νέο αυτό εργαλείο ενισχύονται ουσιαστικά οι καθημερινές εργασίες των υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου και τεχνικών έργων.

stighmiotipo-othonis-2025-06-23-132509.png
Το Τελευταίο Αντίο στον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία

Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό, η Εκκλησία και οι πιστοί αποχαιρέτησαν σήμερα τον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω, αφήνοντας πίσω του πολύτιμη πνευματική παρακαταθήκη και αξιομνημόνευτο εκκλησιαστικό έργο.

whatsapp_image_2025-06-21_at_10.31.2e16d0ba.fill-900x400.jpg
Β. Κικίλιας από Κω: «Η Κως φυλάει Θερμοπύλες – Ξεκινάμε το έργο της νέας Πύλης Σένγκεν»

Ο Υπουργός ανακοίνωσε την άφιξη νέου σκάφους του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο νησί τις επόμενες εβδομάδες

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
31 °C
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 5:22ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency