Με νέο ιδιοκτήτη και ψυχολογία

Αθλητικα Σάββατο, 22η Δεκεμβρίου 2018
137af6a37478e148d614903e901bee6b.jpg

Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα και περιέχει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

Για την Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας, η Νταντί Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο «Τάνανταϊς Παρκ» την εκ των ουραγών Φόλκερκ. Η γηπεδούχος θα περιέλθει σε νεα εποχή, έχει νέο ηγέτη πλέον, αφού οι μετοχές της ομάδας πουλήθηκαν. Τους «Αραβες» αγόρασε ένας Αμερικανός ονόματι Μαρκ Ογκρεν, ο οποίος προορίζεται – σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ικανότητες του κόουτς Νίλσον – να φέρει την ομάδα και πάλι στην μεγάλη κατηγορία, αφού πρώτα φέρει την οικονομική σταθερότητα που χρειάζονται οι «Αραβες». Στο αγωνιστικό κομμάτι, έρχεται από το 1-1 με την Ινβερνές και έδειξε ότι ξέρει να… σώζει παιχνίδια, ακόμα και όταν εκείνα δεν της πάνε καλά. Αλλωστε έχει μία ήττα μόλις με τον Νίλσον στον πάγκο της.

Η Φόλκερκ από τη μεριά της παραμένει μεν αήττητη για τρία ματς στη σειρά, αγωνιστικά όμως κάθε άλλο παρά πείθει με την εικόνα της. Ερχεται από το 0-0 με τη Μόρτον εντός έδρας, δίκαιο το αποτέλεσμα, καμία από τις δύο δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να επικρατήσει. Εχει κενά στην άμυνα και δεν είναι απίθανο να τα πληρώσει. Στοιχηματικά, με την ψυχολογία στα ύψη θα πάει η ομάδα της Νταντί Γιουνάιτεντ στο ματς με την Φόλκερκ, μετά από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, η οποία θα φέρει και οικονομική σταθερότητα. Χαμηλός ο άσσος, μαζί με το over 2.5 αποκτά αξία ωστόσο, σε απόδοση 2.30.

Τα καλυτερα νομιμα καζινο θα τα βρεις στο Nomimacasino.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-23-133318.png
Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Νέο σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα για τις ανάγκες του Δήμου Κω

Με το νέο αυτό εργαλείο ενισχύονται ουσιαστικά οι καθημερινές εργασίες των υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου και τεχνικών έργων.

stighmiotipo-othonis-2025-06-23-132509.png
Το Τελευταίο Αντίο στον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία

Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό, η Εκκλησία και οι πιστοί αποχαιρέτησαν σήμερα τον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω, αφήνοντας πίσω του πολύτιμη πνευματική παρακαταθήκη και αξιομνημόνευτο εκκλησιαστικό έργο.

whatsapp_image_2025-06-21_at_10.31.2e16d0ba.fill-900x400.jpg
Β. Κικίλιας από Κω: «Η Κως φυλάει Θερμοπύλες – Ξεκινάμε το έργο της νέας Πύλης Σένγκεν»

Ο Υπουργός ανακοίνωσε την άφιξη νέου σκάφους του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο νησί τις επόμενες εβδομάδες

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
31 °C
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 3:31ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency