Η τουρκική προκλητικότητα είναι γνωστή, αφού σχεδόν καθημερινά ακούγονται απίστευτες δηλώσεις περί διεκδικήσεων στο Αιγαίο.
Στο παιχνίδι αυτό μπήκε χθες και ο πρώην Γ.Γ. του τουρκικού υπουργείου Άμυνας Ουμίτ Γιαλίμ ο οποίος είπε ότι θέλει τουρκικά όλα τα νησιά από τους Λειψούς και τους Αρκιούς, ως τη Σάμο, τη Χίο τη Λέσβο, αλλά και τη Σαμοθράκη και τη Θάσο, ενώ διεκδικεί και το 75% της Κρήτης.
Υπενθυμίζεται πως ο Ουμίτ Γιαλίμ είναι ο άνθρωπος που είχε προκαλέσει στο παρελθόν με τη δήλωσή του ότι η Ελλάδα έχει καταλάβει 17 νησιά, αλλά και πως το μεγαλύτερο μέρος της Κρήτης ανήκει στην Τουρκία.
Τώρα σε τηλεοπτική του εμφάνιση είπε ότι η Ελλάδα δεν έχει κανένα δικαίωμα στο μισό Αιγαίο και πως έχει καταλάβει παράνομα την περιοχή.
Ο Ουμίτ Γιαλίμ ήταν Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Άμυνας το 2009 και το 2010 επί Ερντογάν.
iefimerida.gr
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας