Το ευρωπαϊκό τριήμερο ήταν το τελευταίο και ίσως το καλύτερο από τα έξι στη φάση των ομίλων. Πάμε και στο σημερινό πρόγραμμα το οποίο είναι γεμάτο, αλλά σταδιακά θα αρχίσει να μειώνεται μιας και πλησιάζουν οι εορτές.
Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός
Πάμε σήμερα με ένα ακόμα παιχνίδι από την Πρέμιερ Σκωτίας, εκεί όπου η Λίβινγκστον παίζει με τη Χαρτς στην «Τόνι Μακαρόνι Αρένα» και η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον συνθετικό χλοοτάπητα και την δυναμική της έδρας της, όμως η ήττα από την Αμπερντίν με 3-2 και ιδίως με τον τρόπο που ήρθε, με το τρίτο γκολ να το δέχεται στο 93ο λεπτό.
Οσο για τη Χαρτς, είναι ανεβασμένη ψυχολογικά και θέλει να το εκμεταλλευτεί κόντρα στη Λίβινγκστον. Είναι σημαντικό το ότι είναι έτοιμος ο φορ Νέισμιθ, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά δεν αναμένεται να παίξει σε αυτό το ματς, καθώς ο τεχνικός Λιβάιν δεν θέλει να ρισκάρει με υποτροπή του παίκτη. Δεν θα ανοίξει το ρυθμό της, έρχεται από δύο σερί θετικά αποτελέσματα και θέλει να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Πάμε με την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους, σε απόδοση 2.00.
Ενημερώσουν για τα καζινο στην ελλαδα στο kazinoellada.gr
Με το νέο αυτό εργαλείο ενισχύονται ουσιαστικά οι καθημερινές εργασίες των υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου και τεχνικών έργων.
Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό, η Εκκλησία και οι πιστοί αποχαιρέτησαν σήμερα τον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω, αφήνοντας πίσω του πολύτιμη πνευματική παρακαταθήκη και αξιομνημόνευτο εκκλησιαστικό έργο.
Ο Υπουργός ανακοίνωσε την άφιξη νέου σκάφους του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο νησί τις επόμενες εβδομάδες
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση.