Παρουσίαση του συλλεκτικού γραμματόσημου για την Επέτειο των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Πολιτικη Τετάρτη, 14η Νοεμβρίου 2018
40c4fa12ad0c5f008e3bdc5d80123e70.jpg

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρουσιάζει σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ το συλλεκτικό γραμματόσημο για την Επέτειο των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Το εμβληματικό, συλλεκτικό γραμματόσημο για την Επέτειο των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου.

Το γραμματόσημο που θα παρουσιαστεί, εμπεριέχει στοιχεία πολιτισμού, ιστορίας και τέχνης, άρρηκτα συνδεδεμένα με τα 70 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Η έκδοση του γραμματοσήμου ήταν μια πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Γάκη και η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων.

Η Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου παραχωρείται από τον πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Νίκο Φρόνα.

Το Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Τετάρτη, 20 Αυγούστου 4:17ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency