Κέιλα Ιτσινές: Η Ελληνίδα που κατέκτησε την Αυστραλία

Κοινωνια Τρίτη, 6η Νοεμβρίου 2018
d302a871fb2843df4fbbfaa1cf36fe56.jpg

Μια 27χρονη ομογενής βρίσκεται στην 5η θέση της φετινής Young Rich List με τους 100 πλουσιότερους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες της Αυστραλίας κάτω των 40 ετών

Η ελληνικής καταγωγής Κέιλα Ιτσινες και ο 26χρονος αρραβωνιαστικός και συνεταίρος της Τόμπι Πιρς έχουν καταφέρει να αποκτήσουν συνολική περιουσία ύψους 307.000.000 ευρώ, κατόρθωμα αδιανόητο αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι πριν από 10 χρόνια εκείνη ήταν μια άγνωστη έφηβη στο «τιμόνι» ενός προβληματικού γυμναστηρίου της Αδελαΐδας κι εκείνος άστεγος που κοιμόταν σε δημόσιες τουαλέτες.



Μετά τη γνωριμία τους στα τέλη του 2012 το ζευγάρι ίδρυσε την Bikini Body Training Company, η οποία απέκτησε 20.000.000 φαν παγκοσμίως χάρη στον οδηγό άθλησης και διατροφής Bikini Body Guide. Η περιουσία τους αυξήθηκε κατά 250.000.000 ευρώ τους τελευταίους 12 μήνες, μετά το λανσάρισμα του fitness app Sweat τον Μάιο του 2017.



Η Κέιλα Ιτσινες, η οποία έχει χαρακτηριστεί από τους «New York Times» το μεγαλύτερο αστέρι του Instagram, όπου έχει 5.300.000 followers, γεννήθηκε και σπούδασε στην Αδελαΐδα, ωστόσο οι παππούδες της από την πλευρά του πατέρα της είναι γεννημένοι στην Κω.

Πηγή: espressonews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Τετάρτη, 20 Αυγούστου 9:42ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency