Τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Κω

Κοινωνια Τρίτη, 23η Οκτωβρίου 2018
46eb0db0c29d462d219aed4ebfb9c34e.jpg

Στις αρχαιρεσίες του Ιατρικού Συλλόγου Κω της Κυριακής 21 Οκτώβρη η συμμετοχή των τακτοποιημένων μελών του συλλόγου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η εκλογική διαδικασία τελέσθηκε με ελάχιστες απώλειες, καθώς το 90% του επιστημονικού κόσμου πέρασε από τα γραφεία του ΙΣΚω για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, και να αναδείξει την νέα διοίκηση. Η ψηφοφορία διενεργήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα.

Στην διαδικασία μετείχαν παρατάξεις αλλά και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Εκλέγονται στο ΔΣ οι Φρατζάκη Μαρία, Γαβαλά Κατερίνα, Καμπανής Ιωάννης, Γεωργαντής Ηλίας, Συρεγγέλας Δημήτρης, Σημαντήρη Ξανθίππη, Τάλλαρος Γεώργιος.

Στο Πειθαρχικο Συμβούλιο εκλέγονται οι Μπεσίρης Βασίλης, Κουτούζης Γεώργιος, Κουτσουράδης Τιμολέων, Παπαχρήστου Σεβαστιανός, Σαββίδου Αγάπη, Σκουμάντζος Αλέξανδρος.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή οι Κουρκουμέλη Βαλεντίνη, Χατζηδάκη Σεβαστή, Χατζηνικολαου Καλλιόπη.

Εκπρόσωποι του ΙΣΚΩ στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο εκλέγονται οι Καμπανής Ιωάννης και Τάλλαρος Γεώργιος.

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την διαδικασία, και ιδιαίτερα την γραμματέα και την εφορευτική επιτροπή που αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους νεοεκλεγέντες συναδέλφους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΤΖΑΚΗ

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Τετάρτη, 20 Αυγούστου 6:48ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency