Ποτέ διπλό στη Φινλανδία

Αθλητικα Δευτέρα, 15η Οκτωβρίου 2018
daaa3ff7abb54955fd9b231fbf8f2915.jpg

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα του bet-hoven.net. Νέα εβδομάδα, με νέες προκλήσεις μας περιμένει. Σήμερα Δευτέρα οι επιλογές είναι περιορισμένες και οφείλω να είμαι και εγώ προσεχτικός.

Γράφει ο Γιάννης Τσιακίρης

Το παιχνίδι της ημέρας σαφώς διεξάγεται στη Σεβίλλη ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία. Φαβορί οι γηπεδούχοι, ωστόσο σε καμία περίπτωση σε αποδόσεις κάτω του 1.70 και για αυτό δεν θα ασχοληθώ. Δύο ματς κράτησα για απόψε και θα ξεκινήσω με την προσπάθεια που κάνει η Εθνική στο Τάμπερε για ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα για την κατάληψη της 1ης θέσης. Σαφώς η Εθνική δεν πείθει και φυσικά υπάρχει θέμα με τον κόουτς Σκίμπε, που νιώθει πως σε κάθε παιχνίδι δίνει εξετάσεις. Ωστόσο δεν μπορώ να παραβλέψω πως σε ποιότητα υπερτερούμε παρά τις όποιες απουσίες θα έχουμε σήμερα. Η Φινλανδοί είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που μετρά 3 νίκες στον όμιλο, όλες με 1-0. Δεν είναι τυχαίο το μηδέν στην άμυνα, αφού ρίχνει βαρύτητα αμυντικά δίχως να δημιουργεί πολλές επιθέσεις. Θεωρώ λοιπόν πως αυτό το στυλ παιχνιδιού ταιριάζει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που έχει την εμπειρία να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα. Κάκιστη βέβαια η παράδοση αφού σε 6 έως τώρα επισκέψεις δεν έχουμε πανηγυρίσει ποτέ το διπλό. Χ2 λοιπόν στο 1.42.

Συνεχίζω με το παιχνίδι της Λευκορωσίας κόντρα στην Μολδαβία. Από νίκες προέρχονται αμφότερες, πρώτη για τους Μολδαβούς μετά από 15 ματς, ωστόσο αυτή ήρθε κόντρα στο αδύναμο Σαν Μαρίνο. Από την άλλη η Λευκορωσία επικράτησε με 1-0 του Λουξεμβούργου, το προσπέρασε στη βαθμολογία και σήμερα χρειάζεται τη νίκη ώστε να έχει το πάνω χέρι για την κατάληψη της πρωτιάς. Η Μολβαδία μπορεί να σκόραρε 2 φορές την Παρασκευή, ωστόσο στα προηγούμενα 11 παιχνίδια της είχε πετύχει μόλις ένα τέρμα και αυτό σε φιλική ήττα με 2-1 κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. Η έδρα θα παίξει το ρόλο της και εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θεωρώ πως θα επικρατήσουν. Άσος στο 1.51.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
img-502350589b6b1fa5fc53dea2bbe4c654-v.jpg
Με 3 μηχανήματα έργου έτρεξε η οικογένεια Μωρέ στη φωτιά για να την προλάβουν.

Το ευχαριστώ του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανού Παρβέρη.

img-125e33034471ba20665c070ad4c1e6a6-v.jpg
Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στον Λινοπότη- Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, μηχανήματα έργου ιδιώτη της οικογένειας Μωρέ, η ΠολιτικήΠροστασία του Δήμου Κω και η αστυνομία έσπευσαν στο σημείο.

stighmiotipo-othonis-2025-06-23-133318.png
Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Νέο σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα για τις ανάγκες του Δήμου Κω

Με το νέο αυτό εργαλείο ενισχύονται ουσιαστικά οι καθημερινές εργασίες των υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου και τεχνικών έργων.

stighmiotipo-othonis-2025-06-23-132509.png
Το Τελευταίο Αντίο στον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία

Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό, η Εκκλησία και οι πιστοί αποχαιρέτησαν σήμερα τον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω, αφήνοντας πίσω του πολύτιμη πνευματική παρακαταθήκη και αξιομνημόνευτο εκκλησιαστικό έργο.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Τρίτη, 24 Ιουνίου 5:07ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency