Στo Λιμάνι της Λέρου οι 50 μετανάστες που εντοπίστηκαν στο Φαρμακονήσι

Αστυνομικο Πέμπτη, 11η Οκτωβρίου 2018
a36218e1e00b7af52aaf2d7998d0c309.jpg

Στον εντοπισμό και τη διάσωση πενήντα (50) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. σε συνεργασία με ομάδα του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε, πλησίον βραχώδους ακτής ν. Φαρμακονησίου, πνευστή λέμβο με επιβαίνοντες τους ανωτέρω αλλοδαπούς.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του σκάφους, προέβη στη διάσωση των αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Λακκίου Λέρου.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
96e0efda0167dee87eb6b7fb5fc30ab7_xl.webp
Η Οριοθέτηση των κοινόχρηστων χώρων στις οδούς Ακτή Κουντουριώτη, Ρήγα Φεραίου και Αντ. Ιωαννίδη

Δείτε την εισήγηση της προέδρου Γεωργίας Κασσιώτη και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής.

stighmiotipo-othonis-2025-06-17-093736.png
Νικητιάδης προς Πιερρακάκη στη Βουλή: «Όχι» στην κατάργηση των Δ.Ο.Υ. Ρόδου και Κω

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Τρίτη, 17 Ιουνίου 12:58ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency