Συνελήφθησαν, χθες (05-07-2011) στον Αερολιμένα Κω, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω δυο (02) αλλοδαποί υπήκοοι Ιράκ ηλικίας 27, 28 και ένας αλλοδαπός υπήκοος Νιγηρίας ηλικίας 39 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.
Ειδικότερα, χθες (05-07-2011) το πρωί οι συλληφθέντες κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων επιχείρησαν να αναχωρήσουν για χώρες του εξωτερικού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Η φωτιά ξέσπασε στο Ψαλίδι γύρω στις 17:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω