ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κω «Ο ΕΡΜΗΣ» συμμετέχει στις δράσεις του Δήμου Κω, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, με τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου της πόλης που θα έχουν αναρτημένη την ειδική αφίσα και θα προσφέρουν μειωμένες τιμές 10% έως 30% το Σαββάτο 22/09/18.
Καλούμε τους συμπολίτες μας και τους φιλοξενούμενούς μας να επισκεφτούν, ν’ απολαύσουν το κέντρο της πόλης χωρίς αυτοκίνητα και να επωφεληθούν από τις μειωμένες τιμές για τις αγορές τους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πασχάλης Βρακίδης Δημήτριος Κώστογλου
Δείτε φωτογραφίες από το φουσκωτό του λιμενικού στο οποίο το ταχύπλοο προσέκρουσε από τη δεξιά πλευρά - Ο δουλέμπορος χειριστής «δεν συμμορφώθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα, αντιθέτως ανέστρεψε πορεία και ακολούθησε πρόσκρουση»
Τουλάχιστον δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τη σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες, ανοικτά της Χίου. Ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοουμένων