ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : Δεν υπάρχει πάτος στις αθλιότητες της κυρίας Ρούφα και όσων την ακολουθούν ακόμα

Πολιτικη Τετάρτη, 29η Αυγούστου 2018
88bf71475323bd57e50fb007c925e0cb.jpg

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε με ευθύνη του Δήμου το έργο της ανακατασκευής του υδατόπυργου στην Αντιμάχεια και με την προοπτική να χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου το έργο από το ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου.

Με μια εμετική ανακοίνωση, η κυρία Ρούφα και όσοι την ακολουθούν ακόμα, έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν το ότι το έργο ξεκίνησε παρά το γεγονός ότι είχε συμβασιοποιηθεί από τον Ιούλιο, είχε εγκατασταθεί ο εργολάβος και είχαν αρχίσει οι εργασίες.

Σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος, με Δελτίο Τύπου, ανακοίνωσε την ένταξη στο ΠΕΠ Ν. Αιγαίου 4 έργων ανάμεσα στα οποία είναι και η ανακατασκευή του υδατόπυργου στην Αντιμάχεια με ημερομηνία έναρξης του έργου στις 9 Ιουλίου 2018.

Είναι σαφές ότι για ορισμένους δεν υπάρχει πάτος στην αθλιότητα.

Η Κως χρειάζεται συνεννόηση, συνεργασία, συνένωση δυνάμεων. Θα προχωρήσουμε μπροστά με αυτούς που πιστεύουν σε αυτές τις αρχές. Στο νησί μας υπάρχουν δυνάμεις που μπορούν να βαδίσουν στο δρόμο της συνεννόησης και της συνεργασίας.”

Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Τετάρτη, 20 Αυγούστου 6:50ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency