Επιβάτης έπεσε στη θάλασσα από το "Nissos Chios", ανοιχτά της Τήλου

Κοινωνια Τρίτη, 28η Αυγούστου 2018
80bbe8ebb0783a9324fb34cc56ada046.jpg
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Τήλου, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ'' Ν.Π. 10883, το οποίο είχε καταπλεύσει στον οικείο λιμένα, για περιστατικό πτώσης στη θάλασσα ενός 26χρονου αλλοδαπού από το κατάστρωμα.
Άμεσα απέπλευσε προς τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Λιβαδειών Τήλου το ιδιωτικό σκάφος ''ΜΑΚΗΣ'' Τ.Ρ. 821 με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, οι οποίοι εντόπισαν και περισυνέλεξαν τον ανωτέρω.
Ο 26χρονος μεταφέρθηκε σε ιατρείο της Τήλου και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Τήλου.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20250818_125005_copy_1600x1200.jpg
Κραυγή αγωνίας από τον Ναυτικό Όμιλο Κω για να μην χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της περιοχής

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.

stighmiotipo-othonis-2025-08-18-094233.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Χαλήλ Τλε

Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
31 °C
Τρίτη, 19 Αυγούστου 2:31ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency