Αποχαιρετώντας τη Χαρά Κοσεγιάν
Αποχαιρετούμε με θλίψη την καλή μας φίλη Χαρά Κοσεγιάν, που έφυγε για το μακρινό ταξίδι τούτο «το ατέλειωτο φοβερό καλοκαίρι».
Τη γνωρίσαμε το 2001, πρωτοεμφανιζόμενη στα λογοτεχνικά πράγματα, μέσω του Αριστείδη Μιαούλη, για την παρουσίαση του πρώτου της μυθιστορήματος «Έχει κι άλλες όψεις το φεγγάρι». Στα χρόνια που πέρασαν η Χαρά μας χάρισε κι άλλες όψεις του φεγγαριού. Και διατηρήσαμε όμορφη φιλία με μια γυναίκα δυναμική που λαχταρούσε «να μπορούσε να τ΄άλλαζε όλα», με ένα συνεχές ενδιαφέρον για τις γυναίκες «που ονειρεύονται άλλα χρώματα, άλλες αξίες».
Η Χαρά με την κλασική παιδεία και τη λογοτεχνική της παρουσία, σε μια διαδρομή σύντομη αλλά καρποφόρα, αφήνει πλούσιο επιστημονικό, ερευνητικό και λογοτεχνικό έργο που θα κρατά ζωντανή την επικοινωνία μας μαζί της .
Καλό ταξίδι Χαρά .Τώρα πια όταν τραγούδια θα λες αρμένικα , ο παράδεισος δεν θα είναι κλειστός.
Οι φίλες της Ε.ΓΕ. στην Κω
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας