Άλλοι 55 παράνομοι μετανάστες στην Κω- Συνελήφθη ο διακινητής

Αστυνομικο Τρίτη, 14η Αυγούστου 2018
b8f494a6fd5fb3f19a42dd5ac0aaafb8.jpg


Στη σύλληψη ενός διακινητή αλλοδαπών προέβησαν τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Άγιος Φωκάς της Κω, πολυεστερικό σκάφος να κινείται προς τις ακτές, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Το σκάφος ακινητοποιήθηκε από το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ο 41χρονος αλλοδαπός χειριστής του συνελήφθη για παράνομη είσοδο και παράνομη διακίνηση προσώπων, ενώ οι πενήντα πέντε επιβαίνοντες στο σκάφος μεταφέρθηκαν στην Κω.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το σκάφος.

Αξίζει να επισημανθεί ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του αρχηγείου του λιμενικού σώματος οι αφίξεις μεταναστών στην Κω είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Επίσης, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω, και Διαβατών, που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Κυριακή, 20 Ιουλίου 5:02ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency