Δήμος Κω: Δολιοφθορά σε δεξαμενή νερού που χρησιμοποιείται για την πυρόσβεση στην περιοχή Λαγούδι-Κονιαριό.

Πολιτικη Πέμπτη, 2η Αυγούστου 2018
468752e120c74a4bc5560d382659ead2.jpg

Δολιοφθορά καταγράφηκε στη μία από τις δύο δεξαμενές νερού στην περιοχή Λαγούδι-Κονιαριό, που χρησιμοποιούνται για περιπτώσεις κατάσβεσης πυρκαγιών.

Στη δεξαμενή υπήρχαν ίχνη δολιοφθοράς από αιχμηρό αντικείμενο που προκάλεσε διαρροή νερού.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε στα πλαίσια τακτικού ελέγχου που πραγματοποίησε η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω και η οποία προχώρησε στην άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

Επίσης λόγω παλαιότητας της Δεξαμενής του Πυροσβεστικού Οχήματος η Πολιτική Προστασία προχώρησε σε αντικατάσταση της μαζί με τα εξαρτήματα πυρόσβεσης.

Αναφερόμενος στο περιστατικό της δολιοφθοράς, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία κ. Σεβαστιανός Μαραγκός δήλωσε:

“Είναι σαφές ότι υπάρχουν άνθρωποι με νοσηρό ψυχισμό και ακόμα πιο νοσηρά κίνητρα.

Η δολιοφθορά που έγινε στη Δεξαμενή του νερού στο Λαγούδι, μας υποχρεώνει να εντείνουμε την προσοχή μας.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου εντείνει τις περιπολίες σε ευαίσθητες περιοχές προκειμένου να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Τετάρτη, 20 Αυγούστου 6:53ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency