Συνελήφθη 61χρονος καλλιεργητής κάνναβης στην Κω
Εκριζώθηκαν & κατασχέθηκαν -21- δενδρύλλια ύψους έως 1,5 μέτρα
Συνελήφθη σήμερα (1 Αυγούστου 2018) στη Δημοτική Ενότητα Κεφάλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, ένας 61χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ναρκωτικών, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε αναπτύξει καλλιέργεια φυτών κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αγροκτήματος ιδιοκτησία του.
Η καλλιέργεια αποτελούνταν -21- δενδρύλλια ύψους έως 1,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας